IMPORTANT!!- CANVI DE LA WEB DE NOTICIES a http://cati.es

A partir del mes de juny de 2013 les notícies de catimenu.com i cati.es estaran penjades únicament en http://cati.es

Es manté per a noticies anteriors al mes de juny de 2013 l'enllaç següent http://catimenu.com/catinoticies.htm

Homenatge a Manolo Marmaneu

C25.-El CD Catí s'enfrontarà en la promoció contra el Benferri el dissabte, 25 de maig

Camp del Benferri CF

EL CD CATÍ DISPUTARÀ LA PROMOCIÓ CONTRA EL BENFERRI CF D'ALACANT (DISSABTE, 25 DE MAIG A LES 18:30 H)

El passat dia 20 de maig, dilluns, es va celebrar a la Federació Valenciana de futbol el sorteig de les eliminatòries de la promoció per a l'ascens des de primera regional a preferent valenciana.

Així va quedar el sorteig entre els vuit equips participants, tots subcampions del seu grup en la classificació de la temporada:

- Benferri CF- CD Catí
- CF Torrent- CD Almassora B
- CFC Benidorm- UD Petrelense
- AT d'Alginet- CF Tavernes Blanques

C24- El Consistori de Catí aprova el pressupost per a 2013

El consistori de Catí ha aprovat definitivament el pressupost general per a l'exercici 2013, al no haver-se presentat reclamacions en el període d'exposició pública. L'estat total de despeses puja a 577.083,41 euros, dels quals la major partida correspon a les despeses en béns corrents i serveis, que s'eleven a 271.425,12 euros. Quant a ingressos, el capítol d'impostos directes és de 197.000 euros.

Més informació en: https://bop.dipcas.es/PortalBOP/obtenerPdfAnuncio.do?idAnuncio=39092

C23- El CD Catí aconsegueix la classificació per a la promoció

Amb la victòria en el camp de la Planeta d'Albocàsser per 0-3 el CD Catí ha obtés matemàticament la segona plaça en la classificació final del grup de 1ª Regional (I). Encara que queden per disputar-se tres jornades l'avantatge del CD Catí sobre el tercer classificat, el Morella, és de 10 punts, distància ja insalvable per a l'equip de la capital dels Ports.

C22.- La Llum de les Imatges adjudica la restauració de la Llotja de Catí

La Llum de les Imatges adjudica la restauració de la Llotja de Catí

La Llotja-Casa de la Vila de Catí serà una de les seus expositives de la mostra de La Llum de les Imatges, que englobarà l'exhibició de més de 250 obres d'art pertanyents o relacionades amb el Maestrat castellonenc, a partir de l'últim trimestre del 2013.

C21.- 30.000 euros per a la reforma de les piscines

El BOP de Castelló de data 6-04-2013 publica l'aprovació del Pla Provincial d'obres i serveis de l'any 2013. L'acord és del dia 26 de març de 2013. Es publica una relació del finançament d'algunes obres provincials entre les que figura la reforma de les piscines de Catí amb una subvenció total de 30.000 euros, la major part dels quals correran a càrrec de la Diputació (22.500 €) i la resta a càrrec de l'ajuntament (7.500 €)

C20.- Conclou la romeria a la Mare de Déu de l'Avellà

1ª processó a la Mare de Déu de l'Avellà (Pasqual Mespletera)

Un any més, i com és tradicional des del segle XVI, el poble de Catí ha visitat el dilluns de Pasqua, enguany 1 d'abril, l'ermita de la seua patrona la Mare de Déu de l'Avellà. L'aparició de la Verge a una velleta que anava a visitar a Santa Llúcia de Salvassòria i la curació miraculosa, segons la tradició, data d'aproximadament l'any 1540.

B19.- Estat de restauració de les pintures de l'ermita de l'Avellà

Restauració de les pintures de l'ermita de l'Avellà.
En la romeria d'enguany del dilluns de pasqua (1 d'abril de 2013) s'ha pogut observar una peça de l'estrapo de restauració d'una de les capelles laterals de l'ermita de la Mare de Déu de l'Avellà. Fa mig any aproximadament van començar les obres de restauració de les pintures de la primera capella lateral entrant a la dreta, al costat del cor.

La pintura mural que s'està restaurant fa referència a l'aparició de Crist a sa mare, la Verge, després de la Resurrecció.

B18.- La Mare de Déu de l'Avellà estrena una mantellina de blonda

Amb motiu del diumenge de Pasqua de Resurrecció el dia 31 de març de 2013, la Mare de Déu de l'Avellà ha estrenat una mantellina de blonda.
La mantellina ha segut patrocinada per la Confraria de la Mare de Déu de l'Avellà.

La Mare de Déu de l'Avellà està ubicada en l'esglèsia parroquial de Nª Sª de l'Assumpció en la capella del mateix nom i que antigament es va nomenar com a capella del Nom de Jesús. En esta capella la Mare de Déu està situada amb Sant Roc i Sant Antoni.

Páginas

Suscribirse a Catimenu RSS